Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Ik wil mijzelf ontwikkelen

Opleidingen

Nieuwe vormen van organiseren vragen om nieuwe vormen van begeleiding. Begeleiding die teams helpt groeien als team én in de prestaties die ze neerzetten. Daarbij past een nieuw vak: agile-lean teamcoaching. 

Wil je jezelf ontwikkelen in dit vakgebied? Wij bieden verschillende lesdagen en opleidingen aan. Hieronder is ons opleidingsaanbod weergegeven. Zo kun je bijvoorbeeld de vier geïntegreerde agile-lean teamcoachingsdagen volgen of beginnen met basiskennis opdoen op gebied van agile/scrum, lean of teamcoaching.

 

Aanbod overzicht

Hier vind je een korte beschrijving van de inhoud van deze lesdagen. 

 

Data

Lesdag           
Losse lesdag: Teamcoaching voor agile-lean teamcoaches   17-09-20
Losse lesdag: LEAN voor agile-lean teamcoaches   08-10-20
Losse lesdag: Agile/Scrum voor agile-lean teamcoaches   29-10-20
Lesdag 1: Hoe krijg je teams in beweging?   19-11-20
Lesdag 2: Hoe omgaan met valkuilen als ALT?   10-12-20
Lesdag 3: Hoe doorbreek je teampatronen?   14-01-21
Lesdag 4: Hoe houd je teams wendbaar?   04-02-21

Deze data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Inschrijven of meer informatie over deze lesdagen? Neem contact op via info@valuebridge.nl

 

Kosten

De kosten per lesdag bedragen €395 exclusief btw inclusief materiaal, lunch en locatiekosten. 

 

Examens

Als bekroning op de lesdagen is het mogelijk een instituut certificaat te behalen door de examens lean voor agile-lean teamcoaches en agile/scrum te doen. Ook zonder de lesdagen is het mogelijk deze examens te halen. 

 

Meteen aan de slag met de 10 principes van agile-lean coaching

Ter introductie van deze opleidingsdagen organiseert AgileLeanCoaching.nl een middag waar je meer te weten komt over team-wendbaarheid, lean werken, en teams in beweging brengen. Interesse? Meld je aan voor de bijeenkomst “Meteen aan de slag met Agile Lean Teamcoaching” van AgileLeanCoaching.nl op 23 april 2020 bij Camping Ganspoort in Utrecht. In één middag leer je de eerste stappen zetten in het creëren van wendbare teams en betekenisvolle organisaties. Meer info? Klik hier.