Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Ik wil mijzelf ontwikkelen > Praktijkdag: agile-lean teamcoaching

Praktijkdag: agile-lean teamcoaching

Wil je vlieguren maken als agile-lean teamcoach? Doe dan mee aan de simulatie! 

 

Waarom meedoen?

Hoe gezonde organisaties van de eenentwintigste eeuw eruitzien, wordt steeds duidelijker; Dat zijn organisaties die het behalen van goede resultaten en hoge klantwaardering combineren met een groot aanpassingsvermogen en een stimulerende werkomgeving. Bouwstenen van zo’n gezonde organisatie zijn sterke teams. Teams die hun eigen werk organiseren en betekenis geven aan hun eigen rol.

Teams helpen groeien naar zo’n volwassen rol vraagt nogal wat van begeleiders, scrummasters, coaches of teamleads. De benadering die we ‘agile-lean teamcoaching’ noemen geeft hiervoor de juiste handvatten!

Werk je al met teams en wil je op een speelse manier leren hoe je de principes van agile-lean teamcoaching kunt toepassen? En tegelijkertijd als teamlid ervaren hoe het is om te groeien naar zelforganisatie? Doe dan mee met deze praktijkdag die is ontwikkeld door de auteurs van ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’.

Praktische informatie

Tijdens de praktijkdag beleven we samen de eerste 6 weken van een zelforganiserend team. Er wordt telkens gedurende een gesimuleerde werkweek samengewerkt en daarna een ‘weekstart’ gehouden. 

Als voorbereiding op de dag vragen we je een korte reflectie op wat jij zou willen leren. Op basis daarvan zorgen we dat je tijdens de dag een rol krijgt waar je je prettig in voelt en gerichte tips krijgt waar jij iets mee kunt. Dat kan ook betekenen dat je ervoor kiest de hele dag mee te maken als teamlid of pas tijdens de dag beslist of je zin hebt om ook een teamsessie te begeleiden. In ieder geval doe je veel praktische tips op waar je mee aan de slag kunt in je eigen organisatie.

Eerst volgende simulatie: 7 mei 2020

Deze datum is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

We bieden de dag, inclusief materiaal en een heerlijke lunch aan voor 450,- Euro per persoon. Er kunnen maximaal 12 personen meedoen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@valuebridge.nl

Naast de open groepen kan deze simulatie ook ingezet worden als teambuilding of kick-off van jouw initiatief richting agile zelforganisatie. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor uw organisatie? Neem contact met ons op via info@valuebridge.nl

Contact