Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Ik wil mijzelf ontwikkelen > Opleiders

Opleiders

Al onze lesdagen zijn ontwikkeld- en worden gegeven door trainers die zowel met hun voeten in de praktijk staan als een gedegen theoretische basis hebben. Hieronder een overzicht van de trainers die je tijdens onze opleidingsdagen tegen kunt komen.

Aty Boers

Aty Boers is ontwikkelaar van het gedachtengoed achter agile-lean coaching en van trainingen op dit gebied. Het boek ‘de 10 principes van agile-lean teamcoaching’ dat ze samen met Marijke Lingsma schreef is genomineerd als managementboek van het jaar 2019. 

Aty is als team en organisatiecoach betrokken of betrokken geweest bij agile-, lean- en op zelforganisatie gerichte transformaties bij toonaangevende organisaties in Nederland en is in staat anderen te inspireren vanuit die actuele ervaring.

Liz Krebbers

Liz Krebbers heeft meer dan 20 jaar ervaring als business consultant, organisatieadviseur, procesimplementatie manager en trainer. Met haar bedrijfskundige en informatiemanagement achtergrond heeft zij haar procesverbeter - en veranderkundige wortels (ITIL, Agile, Lean) liggen in IT-afdelingen van zowel publieke als private organisaties en in de loop der jaren uitgebreid met non-IT organisatieveranderingen. ‘Samen continu verbeteren’ en ‘leren door te doen’ zijn haar lijfspreuken. Met haar ontwapenende stijl en oog voor het proces helpt zij mensen en organisaties te veranderen.

Gerrit ten Haaken

Gerrit ten Haaken heeft als Lean Black Belt en professioneel coach jarenlange ervaring met het coachen van managers en teams bij het uitvoeren van serieuze (Lean/Agile) transities en het inrichten van een menselijke, open cultuur van vertrouwen, prettig samenwerken, presteren en continu verbeteren. Hij houdt van diepgang en is gefascineerd door complexe organisatievraagstukken, leiderschap, persoons- en teamdynamiek. Het is zijn kwaliteit om snel vertrouwen te winnen, knelpunten en groeipotentieel te ontdekken en helder te formuleren om teams doelgericht in beweging te zetten.