Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Ik zoek ondersteuning > Identiteitsmonitor

Identiteitsmonitor

De identiteitsmonitor is een interactieve online survey die organisaties ondersteunt bij hun transitie richting een wendbare organisatie. De monitor geeft scherp inzicht in de dynamiek binnen een organisatie en de collectieve kracht van de medewerkers.

Wanneer een organisatie zich agile-lean wil ontwikkelen, moeten haar medewerkers in staat zijn als een collectief samen te werken en naar de buitenwereld te luisteren. De identiteitsmonitor geeft inzicht in deze dynamieken. Het laat zien op welke vlakken de medewerkers en de organisatie eensgezind zijn, en waar ruimte voor verbetering ligt.

Voordat een organisatie agile kan worden, moeten medewerkers aangehaakt zijn op de koers die de organisatie vaart. Sterker nog, zelfsturing en zelforganisatie vraagt om medewerkers die niet alleen in staat zijn aan te haken op de koers, maar die ook de ruimte krijgen zelf invulling te geven aan deze koers en input te leveren voor de toekomst.

Al deze variabelen komen voorbij in de identiteitsmonitor. Het geeft een organisatie inzicht in waar het nu staat, en welke hordes er nog gaan komen in de agile-lean transitie. 

Benchmark
Onze benchmarkdata maken het mogelijk om jouw organisatie te vergelijken met andere organisaties in dezelfde branche en/of van dezelfde grootte. Zo krijgen de resultaten van jouw organisatie meer betekenis en zie je sneller op welke vlakken jouw organisatie nog kan leren.

Meer weten over onze monitor? Neem contact met ons op

Neem contact op