Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Evenementen > Meteen aan de slag met ALTC

Bijeenkomst "Meteen aan de slag met Agile-lean teamcoaching" 

18 Maart 2020 - Café Camping Ganspoort Utrecht

Wil je als agile coach, teamleider, verandercoach of scrummaster of als teamlid een team helpen effectiever te worden? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het Agile-Lean gedachtegoed, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze introductiemiddag iets voor jou!

Je hoeft namelijk niet te wachten tot je organisatie met een agile, lean of zelforganisatietraject start om een team te gaan helpen telkens een stapje beter te worden. Schrijf je in voor de middagbijeenkomst “Meteen aan de slag met Agile Lean Teamcoaching!” en leer in één middag de eerste stappen te zetten in het creëren van wendbare teams en betekenisvolle organisaties.

Tijdens deze bijeenkomst met leer je dat door theorie, maar vooral door oefenen in praktijk. We geven je handvatten en tips waarmee je meteen aan de slag kunt, welke formele rol je ook hebt.

Zo zet je een eerste stap in je ontwikkeling als agile-lean  teamcoach. Voor wie daarna de smaak te pakken heeft, biedt agileleancoaching.nl diverse opleidingsmogelijkheden aan. 

De bijeenkomst “Meteen aan de slag met Agile-Lean Team Coaching” vindt plaats op 18 maart 2020 bij Café Camping Ganspoort in Utrecht. Om files te vermijden duurt de bijeenkomst van 14:00 tot 19:00 waarbij we zorgen voor drankjes en hapjes.

Kosten van de bijeenkomst zijn 50€ pp, inclusief materiaal en cateringkosten. Dit bedrag krijg je terug bij deelname aan een opleiding uit ons agile-lean teamcoachingsaanbod. Interesse? Aanmelden kan hier. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken! 

Ben je al helemaal pro als het om agile-lean teamcoaching gaat? Stuur deze pagina door naar iemand voor wie dit interessant kan zijn.

Aanmelden bijeenkomst