Agileleancoaching.nl is een initiatief van Valuebridge

Home > Evenementen > Meteen aan de slag met ALTC

Webinar "Meteen aan de slag met Agile-lean teamcoaching" 

17 juni 15.00 - 16.30 

Na een succesvolle eerste live editie in december en online editie in maart organiseren wij de bijeenkomst "Meteen aan de slag met Agile-lean teamcoaching" opnieuw in webinar vorm.

Vanwege de Coronamaatregelen willen wij je, in een anderhalf uur durende online bijeenkomst, laten proeven wat Agile-Lean teamcoaching inhoudt. Wij zullen daarbij het accent leggen op de huidige online werkzaamheden.

Wil je als agile coach, teamleider, verandercoach of scrummaster of als teamlid een team helpen effectiever te worden? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het Agile-Lean gedachtegoed, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze introductiewebinar iets voor jou!

Je hoeft namelijk niet te wachten tot je organisatie met een agile, lean of zelforganisatietraject start om een team te gaan helpen telkens een stapje beter te worden. Schrijf je in voor de webinar “Meteen aan de slag met Agile Lean Teamcoaching!” en leer in anderhalf uur de eerste stappen te zetten in het creëren van wendbare teams en betekenisvolle organisaties.

Tijdens deze webinar leer je dat door theorie, maar vooral door oefenen in praktijk. We geven je handvatten en tips waarmee je meteen aan de slag kunt, welke formele rol je ook hebt.

Zo zet je een eerste stap in je ontwikkeling als agile-lean teamcoach. Voor wie daarna de smaak te pakken heeft, biedt agileleancoaching.nl diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Deelname aan deze webinar is in het kader van de Corona-tijden gratis. Interesse? Meld je aan door te mailen naar info@valuebridge.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Praktische informatie:
Zorg ervoor dat je webcam, microfoon en eventuele headset werken. Het handigste is om je microfoon te muten bij achtergrondgeluid. Graag je camera aan zodat we elkaar allemaal wel kunnen zien. Wil je dit testen? Gebruik de handige zoomlink: https://zoom.us/test

Omdat we stipt om 15:00 uur willen starten willen we je vragen om op tijd in de Zoom uitnodiging ingebeld te zijn. Wij zetten deze meeting een kwartier van te voren ook al open (14:45 uur). Je krijgt toegang via de onderstaande link voor de Meeting met ID: 816 7036 3406
Link: https://us02web.zoom.us/j/81670363406?pwd=cFRQLzlhKzA4aDdLQk0yYVZWc3hwQT09

Alle gegevens op een rij:
Datum: 17 juni 2020
Tijd: 15.00 uur – 16.30 uur (inloop 14.45 uur)
Link: https://us02web.zoom.us/j/81670363406?pwd=cFRQLzlhKzA4aDdLQk0yYVZWc3hwQT09

Mocht je vragen of suggesties hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@valuebridge.nl